Back to All Events

Moederschat vrouwencirkel (live)


VERBINDING & VERRIJKING VOOR ONDERSTEUNING & INSPIRATIE

7 donderdagavonden van 20:00 - 22:30: 5 en 26 februari, 19 maart, 9 en 30 april en 21 mei 2019.

 Al sinds de oudheid komen vrouwen in allerlei culturen samen. Vrouwen van verschillende leeftijden die elkaar ondersteunen,  spiegelen en inspireren. In deze maatschappij is daar niet meer een vanzelfsprekende vorm voor, daarom is er nu Moederschat.

In de Moederschat vrouwencirkel kun je jezelf zijn met alles wat er op dat moment in je is. Je vindt er (h)erkenning, inzichten, ondersteuning en inspiratie. Moederschat is een serie avonden om in een veilige setting te kunnen delen met andere moeders. Om zo op te laden, los te laten en met een liefdevol hart weer verder te gaan. Want als je goed voor jezelf zorgt en zo de schat in jezelf (her)ontdekt stá en straal je. En dat komt je gezin en relatie(s) enorm ten goede. Moederschat is een cadeau voor jezelf én je gezin!

Lees hier het volledige programma