Fien over coaching

"Sinds de laatste sessie ben ik aan het bijhouden in hoeverre het slapen beter gaat dan voorheen. Er zijn nachten bij dat ik doorslaap; nachten dat ik alleen even wakker ben en vrij snel weer inslaap en nachten dat ik wel lang wakker lig. Het is wel beter dan voorheen.

Ik heb ook meer energie. De alertheid die zo kenmerkend was, heb ik tot nu toe niet meer gevoeld. Achteraf blijkt ook dat het probleem 'niet goed slapen' toch minder simpel is dan gedacht. Het zit complexer in elkaar: Is het ene stukje ervan opgelost, blijkt er toch ook weer iets anders onder te zitten. Het is in ieder geval fijn dat een gedeelte opgelost is.

Ik kan zeggen dat het op dit moment heel goed gaat. Ik ben daar heel tevreden over. Er is weer meer ruimte van binnen gekomen. Kan ook beter tegen drukte en lawaai en mijn spanningsboog is groter geworden."