Lizzy over coaching

"De laatste tijd merkte ik dat angst een grote belemmerende factor was in het aangaan van nieuwe ervaringen in mijn leven. Graag wilde ik van deze angst verlost worden zodat ik weer open kan staan voor nieuws en vertrouwen voel. Mijn eerdere ervaring met een ThetaHealing sessie was erg prettig. Ik ben toen goed geholpen met mijn probleem waardoor mijn fysieke klachten verdwenen.

Tijdens de sessie voelde ik me op mijn gemak en vol vertrouwen in Robert. Ik heb me verwonderd over enkele overtuigingen welke ik blijkbaar met me meedroeg. Bijzonder hoe bepaalde overtuigingen over succes, hiërarchie en in mijn kracht staan zich uiten in de angst die ik voelde.

Na de sessie voelde mijn hoofd leeg, wat ik maar zelden ervaar. Er leek een gevoel van rust en kracht over me heen te komen. Het is inmiddels een ruime week later en ik merk dat de angst die ik eerder ervoer me veel minder parten speelt. Ik voel me gesterkt, zelfbewuster en ik voel me meer bij mezelf.

Ik ben Robert heel dankbaar voor het inzicht in mijn onbewuste overtuigingen en zijn hulp om deze te veranderen. Ik vind het prettig om met Robert te werken doordat hij een open, betrokken en veilige sfeer creëert. Als hij aan het werk is straalt hij rust, deskundigheid en wijsheid uit."